Ελληνικά | English
Αρχική Σελίδα Επικοινωνία Χάρτης Ιστοχώρου
Ειδήσεις / Ανακοινώσεις
Ανακοίνωση ΕΚΤ 14 - 4 - 2011 | 14/04/2011

Ανακοίνωση προς Εκπαιδευτές ΕΚΤ 09/10: 14-4-2011
«Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής σε Μετανάστες και Ξενόγλωσσους Κατοίκους της Κύπρου»

Ημερομηνία:14/04/2011

Τα μαθήματα θα σταματήσουν για τις διακοπές του Πάσχα στις 20/04/2011 (Τετάρτη) και θα ξεκινήσουν ξανά στις 28/04/2011 (Πέμπτη).

Να προσκομίζετε στα επαρχιακά γραφεία των Επιμορφωτικών Κέντρων την κάθε μήνα, τα Έντυπα Καταγραφής Περιόδων Διδασκαλίας και τα Παρουσιολόγια του προηγούμενου μήνα (αντί για τις 25 του μήνα που αρχικά ζητήθηκε).

Αν κάνετε συνεχόμενο μάθημα (τρίωρο) σε μια ομάδα, να συμπληρώνετε ξεχωριστά παρουσιολόγια για κάθε ενενηντάλεπτο (90΄).

Τα Έντυπα Καταγραφής Περιόδων Διδασκαλίας να είναι ξεχωριστά για τον Μάρτη και τον Απρίλη.

Οι αφίσες βρίσκονται στα επαρχιακά γραφεία των Επιμορφωτικών Κέντρων (εκτός από την επαρχία της Πάφου όπου θα βρίσκονται από την Τετάρτη 20/04/2011).

Τα αυτοκόλλητα για τα βιβλία των εκπαιδευομένων θα βρίσκονται στα επαρχιακά γραφεία των Επιμορφωτικών Κέντρων από τις 20/04/2011.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα στην ιστοσελίδα των Επιμορφωτικών Κέντρων (www.moec.gov.cy/epimorfotika/anakoinoseis.html) και έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Μονάδας Διαχείρισης Έργων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (www.ekt.org.cy). 

Όσοι εκπαιδευτές δεν έχουν δηλώσει τον αριθμό μελών των ομάδων τους να επικοινωνήσουν άμεσα με τα επαρχιακά γραφεία των Επιμορφωτικών Κέντρων.

backΠίσω στο Ειδήσεις / Ανακοινώσεις
email this page print this page top of the page
©2008 Republic of Cyprus, Ministry of Education and Culture | Αποποίηση Design & Development by BDigital | Powered by WebStudio
Τα έργα συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Κυπριακή Δημοκρατία.