Ελληνικά | English
Αρχική Σελίδα Επικοινωνία Χάρτης Ιστοχώρου
Ειδήσεις / Ανακοινώσεις
Σεμινάριο με Τίτλο: Καλές Πρακτικές στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Ξένης Γλώσσας σε Ενήλικες | 03/07/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Σεμινάριο με Τίτλο: «Καλές Πρακτικές στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Ξένης Γλώσσας σε Ενήλικες»

Στις 19 Ιουνίου 2012, ολοκληρώθηκε με επιτυχία σεμινάριο με τίτλο «Καλές Πρακτικές στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Ξένης Γλώσσας σε Ενήλικες» που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, στο πλαίσιο του έργου «Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας σε Μετανάστες και Ξενόγλωσσους Κατοίκους της Κύπρου» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το εν λόγω σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου και είχε ως στόχο την ανταλλαγή ιδεών, προτάσεων και υλικών, τόσο διδακτικών  όσο  και σχετικών με τις κοινωνικές και πολιτισμικές διαστάσεις της διδασκαλίας της Ελληνικής ως ξένης γλώσσας σε ενήλικες.  Το σεμινάριο έδωσε την ευκαιρία στους εκπαιδευτές του προγράμματος, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους συναδέλφους τους και να ανταλλάξουν τεχνικές και μεθοδολογίες που εφαρμόζουν στις τάξεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Σεμινάριο και για το "Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής σε Μετανάστες και Ξενόγλωσσους Κατοίκους της Κύπρου" πατήστε εδώ.

backΠίσω στο Ειδήσεις / Ανακοινώσεις
email this page print this page top of the page
©2008 Republic of Cyprus, Ministry of Education and Culture | Αποποίηση Design & Development by BDigital | Powered by WebStudio
Τα έργα συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Κυπριακή Δημοκρατία.