Ελληνικά | English
Αρχική Σελίδα Επικοινωνία Χάρτης Ιστοχώρου
Ειδήσεις / Ανακοινώσεις
ANAKOIΝΩΣΗ | 31/03/2011

Ανακοίνωση προς Εκπαιδευτές ΕΚΤ 09/10:
«Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής σε Μετανάστες και Ξενόγλωσσους Κατοίκους της Κύπρου»

1.     Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν την Άδεια Παραμονής τους και ένα φωτοαντίγραφό της το οποίο θα επισυνάψετε μαζί με τo Ατομικό Δελτίο και την Υπεύθυνη Δήλωσή τους. Παρακαλώ να σημειώνεται ο αριθμός της Άδειας Παραμονής στην ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ του Ατομικού Δελτίου.

περισσότερα...
Έντυπα | 23/03/2011

Έντυπα:
Έντυπα Προγράμματος Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας
σε Μετανάστες και Ξενόγλωσσους Κατοίκους της Κύπρου

Κατεβάστε τα έντυπα του προγράμματος Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας σε Μετανάστες και Ξενόγλωσσους Κατοίκους της Κύπρου, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

περισσότερα...
Ενημέρωση Εκπαιδευτών | 22/03/2011

Συνάντηση Ενημέρωσης Εκπαιδευτών ΕΚΤ 09/10:
Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές, που Αφορούν στη Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας στο
«Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής σε Μετανάστες και Ξενόγλωσσους Κατοίκους της Κύπρου»

Συνάντηση ενημέρωσης των εκπαιδευτών για τη διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας στο «Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής σε Μετανάστες και Ξενόγλωσσους Κατοίκους της Κύπρου», Αρ. Διαγωνισμού:ΕΚΤ 09/10, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 Λευκωσία:    Λεμεσός:
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011. Ώρα 11:00    Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011. Ώρα 11:00
 Δημοτικό Ακροπόλεως    28ο Δημοτικό Λεμεσού

περισσότερα...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΤ 09/10 | 02/03/2011

Αποτελέσματα Διαγωνισμού ΕΚΤ 09/10:
Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές, που Αφορούν στη Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας στο
«Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής σε Μετανάστες και Ξενόγλωσσους Κατοίκους της Κύπρου»

Το επισυναπτόμενο Μητρώο Εκπαιδευτών αφορά στην προκήρυξη διαγωνισμού για την αγορά υπηρεσιών από εκπαιδευτές, για τη διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας στο «Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής σε Μετανάστες και Ξενόγλωσσους Κατοίκους της Κύπρου», Αρ. Διαγωνισμού:ΕΚΤ 09/10, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τo ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
περισσότερα...
Επιτυχία Ημερίδας | 26/01/2011

Επιτυχία Ημερίδας
«Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Επαγγελματική Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, με θέμα “Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Επαγγελματική Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών", το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011 στη Λευκωσία.

περισσότερα...
Παρουσιάσεις Ημερίδας | 25/01/2011

Κατεβάστε τις Παρουσιάσεις της Ημερίδας
«Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Επαγγελματική Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών»

περισσότερα...
Ανακοίνωση Τύπου | 24/01/2011

Ανακοίνωση Τύπου
Πρόγραμμα Προϋπηρεσιακής Κατάρτισης για Υποψήφιους Εκπαιδευτικούς Μέσης Εκπαίδευσης – Συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Απασχόληση, Ανθρώπινο Κεφάλαιο και Κοινωνική Συνοχή» 2007 - 2013

Η εκπαίδευση και κατάρτιση των εκπαιδευτικών αποτελεί μια από τις πιο κρίσιμες παραμέτρους που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την απόδοση ενός εκπαιδευτικού συστήματος, αφού είναι γενικά αποδεκτό ότι η βελτίωση της ποιότητας της προσφερόμενης προς τους μαθητές εκπαίδευσης περνά μέσα από τη βελτίωση των εκπαιδευτικών.

Η λειτουργία του Προγράμματος Προϋπηρεσιακής Κατάρτισης για υποψήφιους εκπαιδευτικούς μέσης εκπαίδευσης στοχεύει στην παιδαγωγική κατάρτιση και προετοιμασία αποφοίτων Πανεπιστημίων για την ανάληψη διδακτικού έργου. Βασίζεται δε στη θεώρηση ότι η γνωσιολογική επάρκεια σε ένα θεματικό αντικείμενο δεν μπορεί να αποτελέσει από μόνη της τη βάση για ποιοτική διδασκαλία και μάθηση.

περισσότερα...
Πρόσκληση σε Ημερίδα | 05/01/2011

Πρόσκληση στην Ημερίδα
«Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Επαγγελματική Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Σάββατο, στο ξενοδοχείο. Holiday Inn, από 09:30πμ μέχρι 13:00μμ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 22800819 και 22800731.

Κατεβάστε τη Δήλωση Συμμετοχής

περισσότερα...
Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων | 15/10/2010

«ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ»
5η Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων
Το Τμήμα Εργασίας, ως αρμόδιος Φορέας Διαχείρισης, απευθύνει πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο «Έκτακτο Σχέδιο Παροχής Κινήτρων για Απασχόληση Ανέργων». Το Σχέδιο είναι έκτακτο και θα συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και την Κυπριακή Δημοκρατία στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Απασχόληση, Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή» 2007-2013.

Κατεβάστε την πρόσκληση

περισσότερα...
Προγραμματική Περίοδος 2007-2013 | 10/09/2010

ΕΚΤ
Προγραμματική Περίοδος 2007-2013

Το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) είναι ένα από τα τέσσερα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ε.Ε., το οποίο ιδρύθηκε με σκοπό τη μείωση των διαφορών ευημερίας και επιπέδου ζωής στα κράτη μέλη και τις περιφέρειες της Ε.Ε., προωθώντας έτσι την οικονομική και κοινωνική συνοχή.

Στα πλαίσια της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2007 – 2013 που θα συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο κατά 85% και από Εθνικούς Πόρους κατά 15%, έχουν ενταχθεί τα ακόλουθα Έργα, με συνολικό προϋπολογισμό € 22.847.829

περισσότερα...
email this page print this page top of the page
©2008 Republic of Cyprus, Ministry of Education and Culture | Αποποίηση Design & Development by BDigital | Powered by WebStudio
Τα έργα συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Κυπριακή Δημοκρατία.